Coaching in de buitenlucht.

Coaching is ontzettend waardevol en goed mogelijk in de buitenlucht. Het is prachtig buiten, alles groeit en bloeit. Er is zoveel te horen, ruiken, voelen, proeven en zien! Ik neem mijn jarenlange ervaring, prachtige werkvormen en wat lekkers mee in mijn rugzak en samen gaan we op pad op een dag en tijdstip die we samen uitkiezen. De natuur geeft je hele mooie inzichten. We gaan bewegen, letterlijk stappen zetten en nemen soms zelfs een sprong! Het bewegen in de buitenlucht zorgt er voor dat je uit je hoofd en in je lichaam komt. Het geeft je meer rust en ontspanning. Je wordt je bewust van je wensen en verlangens en we blazen je wensen letterlijk de lucht in! Je vindt gemakkelijker oplossingen en mogelijkheden voor de obstakels die er evt. zijn. Je voelt je lekker fris, energiek en opgewekt na afloop!
Spring! Coaching in de buitenlucht is mogelijk vanaf 9 jaar. Vanaf 12 jaar houden we rekening met de 1,5 meter afstand.

Heeft jouw zoon/dochter behoefte aan rust in het hoofd, meer plezier, positieve gedachten en ontspanning?
Meld je dan aan via het contactformulier!
Investering: ACTIE  JUNI: 50 euro voor de eerste 1-1,5 uur coaching in de buitenlucht.

Kinder- en tieneryoga in de buitenlucht

Ook de kinder- en tieneryoga lessen mogen in de buitenlucht weer plaats vinden dankzij de nieuwe richtlijnen. Afhankelijk van het weer plan ik op deze plaats steeds nieuwe data voor buitenlessen voor verschillende leeftijdsgroepen. Ik mag gebruik  maken van een prachtige buitenlocatie aan de Diefdijk in Schoonrewoerd! Waar ik heel dankbaar voor ben. Tussen de appelbomen en soms bij ondergaande zon samen bewegen, frisse lucht ademen, ontspannen en genieten. We doen verschillende lichaamsoefeningen om je lichaam soepel en sterk te houden en om uit je hoofd en in je lichaam te komen. Ook zullen we adem-, concentratie-, zintuiglijke-, massage-, en ontspanningsoefeningen doen. De matjes liggen op voldoende afstand van elkaar.
Er zijn per les max. 10 matjes beschikbaar. Een aantal matjes zijn gereserveerd voor de kinderen die bij Spring! al lessen volgen, maar er zijn altijd wel een paar matjes vrij.
Wil je mee doen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier.
Investering: 8 euro per les.

Kinderyoga in de Buitenlucht!

Wanneer: Vr. 19 en 27 juni
Hoe laat: 16.00 tot 17.00 uur
Voor wie: 7 tot 10 jarigen
Locatie: Diefdijk 11 Schoonrewoerd (afrit bij de Sonsbrug)

Tieneryoga in de Buitenlucht!

Wanneer: Vrijdag 19 en 27 juni
Hoe laat: van 17.15 tot 18.15 uur
Voor wie: 10 tot 13 jaar
Locatie: Diefdijk 11 Schoonrewoerd (afrit bij de Sonsbrug)

Wanneer: Vrijdag 19 en 27 juni
Hoe laat: 18.30 tot 19.30 uur
Voor wie: 13 tot 17 jaar
Locatie: Diefdijk 11 Schoonrewoerd (afrit bij de Sonsbrug)