Het is lente!
Een periode van groei en ontwikkeling.
De zon schijnt (weer 😉 ). We kunnen weer genieten van licht, warmte en nieuw leven. 

De laatste nieuwsbrief schreef ik afgelopen winter, nadat ik besloot te stoppen met de wekelijkse groepslessen en nadat ik de huur van de yogazaal op had gezegd.
Een spannende stap. Maar het vertrouwen dat ik toen voelde bleef.

Wanneer je een deur sluit, gaat er een andere deur voor je open.

En dat gebeurde ook!
Er kwam een prachtig aanbod op mijn pad in de vorm van een nieuwe werkruimte aan de Nieuwstraat 100 in Leerdam.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik nu op deze mooie en fijne plek mag werken.
Ik kan er alles doen wat ik graag doe, in kleinschalige vorm:  zo geef ik leuke workshops voor meiden van 4-17 jaar, verzorg ik lichaamsgerichte en ontspannende sessies; Een Zachte Landing en ook bied ik de training Springkracht! en True Colors aan. 

En in mijn coachpraktijk bied ik coaching voor meiden en moeders die op zoek zijn naar vertrouwen in zichzelf.

Zie jij je dochter geregeld twijfelen en zich aanpassen aan de ander? Houdt ze zich in, maakt ze zich kleiner? Of overschreeuwt ze zichzelf juist, zodat je haar ware kwetsbare aard niet ziet? Zie je in jouw dochter de onzekerheid die jij kent, of als kind gekend hebt? En wens je voor je dochter een andere weg dan de weg die jij tot nu afgelegd hebt? Zodat ze in vertrouwen passende keuzes voor zichzelf kan maken, haar grenzen aangeeft, doet waar ze blij van wordt en in vrijheid zichzelf kan zijn?
Neem contact op voor een ontmoetingsgesprek dan kijken we samen welke stappen haar en jullie samen een sprong naar geluk zullen opleveren.

Binnen mijn praktijk is het ook een periode van groei en ontwikkeling. Een herstart, een nieuw begin. Het is fijn als steeds duidelijker wordt waar je het meest blij van word, wat je het beste past en wat je de meeste voldoening geeft.

Ik heb voor de komende periode een mooi aanbod met nieuwe workshops klaar staan. Met veel plezier deel ik het met jullie.
Klik op de link hieronder:

https://springkindcoaching.nl/workshops-informatiebijeenkomsten/

Voor 4-8 jaar Zachte Landing voor ouder en kind (26 juni) (alle matjes zijn inmiddels bezet) 
Voor 8-10 jaar de workshop ‘Op zoek naar de Schatten in jezelf’ (9 juni)
Voor 10-14 jaar de workshop ‘Dit ben ik!’ (11 aug)
Voor 14-17 jaar de workshop ‘Mijn Kompas’ (6 juli)

En een special voor moeder en kind:
Spring! in je eigen Avontuur. Een hartverwarmende dag voor moeder en kind 7-11 jaar i.s.m. Anja van Wijk, Avontuur Kindercoaching op zaterdag 3 juli 2021.

Eind sept. 2021 start de training Springkracht! voor 9-13 jaar
Eind okt. 2021 start de training True Colors voor 17-21 jaar

In de workshops en bij de trainingen is er plaats voor 4-6 deelnemers. Je kunt me al laten weten of ik een plekje kan reserveren.
Aanmelden: info@springkindcoaching.nl

Lieve groet, Carla

 

 

Voel je vrij je reactie te geven of een vraag te stellen via het contactformulier.