Op mijn Over Mij pagina heb je kunnen lezen hoeveel invloed 1 oordeel van een ander had op mijn verdere ontwikkeling.
Van aanpassen, pleasen, vooral kijken en doen wat een ander leuk vindt naar zijn wie ik ben, doen wat ik leuk vind, mijn stem laten horen, kiezen voor wat goed voor mij is, mijn grenzen aangeven en vooral meer rust, plezier en geluk.

Tijdens het masterjaar van de Magie van Kindercoaching ontstond mijn visie en missie, die alles te maken heeft met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en ervaring.

Ik noem het Overgave aan Zachtheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overgave aan Zachtheid gaat over puur zijn, zijn zoals je bedoeld bent. Jezelf goed genoeg vinden. Jezelf kennen en erkennen. Je mooie, lichte kanten en ook je donkere kanten en je ontwikkelpunten.
Overgave aan Zachtheid
gaat ook over moed, je kwetsbaar durven opstellen.
Het geeft enorm veel rust, ruimte en vertrouwen wanneer je jezelf volledig kent en kunt omarmen wie je bent en kunt zijn zoals je bedoeld bent. 

Dit gun ik jou en je dochter ook toe en ik begeleid jullie hier heel graag bij.

Je doet het helemaal zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Op deze pagina deel ik kennis, inzichten, ervaringen, blogs en nieuwtjes die aansluiten bij mijn visie en missie ‘Overgave aan Zachtheid‘. 

Nieuws en inspiratie

Spring! Het is lente.

Spring! Het is lente.

Het is lente! Een periode van groei en ontwikkeling. De zon schijnt (weer 😉 ). We kunnen weer genieten van licht, warmte en nieuw leven.  De laatste nieuwsbrief schreef ik afgelopen winter, nadat ik besloot te stoppen met de wekelijkse groepslessen en nadat ik de...

Nieuwsbrief winter 2021

Nieuwsbrief winter 2021

Via deze nieuwsbrief breng ik jullie graag op de hoogte van de verandering binnen mijn praktijk Spring! Kindcoaching en van het aanboddeze winterperiode. Gelukkig is er binnen mijn praktijk nog steeds veel mogelijk nu we in lockdown zitten. Ouders en kinderen kunnen...

Nieuwsbrief Zomer 2020

Nieuwsbrief Zomer 2020

Hierbij de nieuwste nieuwsbrief voor Zomer 2020nieuwsbrief zomer 2020 site Met o.a.:-Zomer activiteiten juli en aug.-nieuwe planning ouder kind lessen-nieuwe naam groepslessen-nieuwe workshops: sprongetjes naar geluk!-start datum True Colors voor 17-21 jaaren meer......

Nieuwsbrief juni/juli 2020

Nieuwsbrief juni/juli 2020

Via deze nieuwsbrief breng ik jullie graag op de hoogte van de mogelijkheden en activiteiten in de maanden juni en juli. O.a. komt het volgende naar voren:- hoe kun je kijken naar de verwarrende en bijzondere tijd waar we nu in leven; 'De mens is als een waterlelie.....

Spring! in de buitenlucht

Spring! in de buitenlucht

Coaching in de buitenlucht. Coaching is ontzettend waardevol en goed mogelijk in de buitenlucht. Het is prachtig buiten, alles groeit en bloeit. Er is zoveel te horen, ruiken, voelen, proeven en zien! Ik neem mijn jarenlange ervaring, prachtige werkvormen en wat...

Blog

Ik ben een pleaser.

Ik ben een pleaser.

Ik ben een pleaser. Ik zie me nog zitten op mijn hurken in de steeg. ‘Bloemetjes’ plukken voor mijn moeder om haar als extraatje een vaasje bloemetjes te geven bij het ontbijt. Bij de eerste zonnestralen schoot ik uit bed, om als eerste beneden te zijn en in mijn...

Mijn grootste ANGST.

Mijn grootste ANGST.

Voor de hele groep wordt friet gehaald. Haar frietjes worden, zoals afgesproken, apart verpakt incl. sticker ‘allergie’ op de zak. Hopla, al het versgebakken snackbar food wasemend in de papieren tas, incl. friet met PINDAsaus. De rit schiet niet zo op en het eten...

Een kring van vertrouwen.

Een kring van vertrouwen.

Een kring van vertrouwen. Ken je dat? Je zit in een situatie waar je je minder zeker over voelt. Je hoofd gaat met je aan de haal. Gedachten en overtuigingen maken je aan het twijfelen, wikken, wegen, wel, niet. Je komt daardoor in een neerwaartse spiraal terecht....

Ieder kind is van nature leer,- en nieuwsgierig.

Ieder kind is van nature leer,- en nieuwsgierig.

Ik schreef onderstaand blog tijdens de lockdown in jan/febr./maart waarin thuiswerken en thuisonderwijs voor veel ouders en kinderen/tieners een flinke opgave was.  Ieder kind is van nature leer,- en nieuwsgierig. En wat wij als volwassenen mogen doen is hen de ruimte...

Ruimte geven aan dat wat je voelt.

Ruimte geven aan dat wat je voelt.

Ruimte geven aan dat wat je voelt. Heerlijk moment was dit zo midden op een zonnige zondag. Lekker op een privé strandje aan de Waal.Even uitwaaien en zonnestralen vangen, iedereen heppiedepeppie. Maar zo begon voor mij de dag zeker niet. Al vanaf het moment dat ik...